Pismo 

Ne znaš me a upoznali smo se jednom prilikom. Taj dodir pri rukovanju je bio dovoljan da pokrene kovitlace emocija u meni. Volim te! Možda je pretenciozno, ali kako drugačije opisati stanje u kojem ne mogu da dišem ako te ne vidim barem jednom u toku dana, u kojem samo pomisao na tebe razgrće sve oblake koji se nadvijaju nad mojim životnim stazama, u kojem svaka moja misao nosi  otiske tvoga pogleda… 

Volim te i želim ti srećan rođendan! 

Verovatno ću ti i dalje pisati ovakva pisma i neću ti ih uručiti jer mislim da nisam suđen tebi. Nema veze. Ti si suđena meni. Da mi olakšavaš život svojim postojanjem i neznanjem o mom bivstvovanju. 

Ah, kako je divna ova ljubav, gde te ja nikada ne mogu razočarati jer nisam uvek dovoljno muško za tebe, gde te nikada ne mogu povrediti, iako to nikako i ne želim, ali ponekada možeš nekoga i nehotice povrediti, jer nisam u situaciji da mi daruješ svoje poverenje… Divna i predivna je ova ljubav naša. Više je moja nego tvoja ali tebi pripada, svakako, iako je ne poznaješ. 

Darovaću ti cvet za rođendan, nežan i beo, kao ti, i ostaviću ga sa ovim pismom ovde, iznad plafona ovog lifta gde sam te prvi put video. 

Srećan ti rođendan …

„Ko je ovo pisao i kome“,pitala se ona. „Deluje kao tužna priča. Ajde da vidim šta ima u ostalim kovertama“, I sela je na pod lifta počevši da slaže koverte i cedulje koje su popadale sa plafona.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.